Everse maakt seizoen af als hoofdcoach Dordrecht

10 maart 2015, 15:22

FC Dordrecht heeft een opvolger gevonden voor coach Ernie Brandts, die vorige maand ontslagen werd. Jan Everse zit tot het eind van dit seizoen als hoofdtrainer op de bank, meldt de club.

Sinds het ontslag van Brandts was voormalig assistent Gérard de Nooijer de hoofdcoach in Dordrecht, maar hij beschikt niet over de juiste papieren om hoofdcoach te mogen blijven. Om die reden moest FC Dordrecht op zoek naar een nieuwe man en deze is gevonden in Everse. "Met Jan Everse halen we een ervaren trainer binnen. Samen met onze jonge technische staf is dit een perfecte combinatie", vindt directeur Marco Boogers.

Everse was eerder hoofdtrainer van onder meer PEC Zwolle, Sparta en sc Heerenveen. Hij staat morgen (dinsdag) voor het eerst voor de groep in Dordrecht, laat de club weten via de officiële kanalen.

FC Dordrecht staat helemaal onderaan in de Eredivisie, vier punten achter nummer zeventien NAC Breda. De eerstvolgende wedstrijd van de gepromoveerde ploeg is komende zondag, thuis tegen Feyenoord. Daarna volgen wedstrijden tegen Willem II en directe concurrenten Heracles Almelo en NAC Breda.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen