Everse looft Dordrecht: "Deze spelers willen graag"

12 maart 2015, 17:45

Jan Everse gaat niet heel veel veranderen bij FC Dordrecht. De 61-jarige oefenmeester werd eerder deze week aangesteld als nieuwe coach van de hekkensluiter in de Eredivisie omdat Gerard de Nooijer, op interim-basis de opvolger van de ontslagen Ernie Brandts, niet over de juiste papieren beschikt.

"Hooguit komen er één of twee spelers bij die weer fit worden. De staf heeft goed werk verricht met goede resultaten", zegt Everse tegen RTV Rijnmond. Waarschijnlijk kan hij niet beschikken over aanvaller Fernando Lewis. De oud-coach van onder meer PEC Zwolle, SC Heerenveen en Sparta looft de gretigheid van de Dordrecht-spelers. "Soms heb je wel eens een groep die je moet motiveren, maar deze spelers willen graag en staan open voor verbeteringen. Sowieso zijn er gasten hier die zo overtuigd zijn dat ze er in blijven, dat ik er ook in begin te geloven."

Everse debuteert zondag in de Dordrecht-dug-out met een thuiswedstrijd tegen Feyenoord. Hij kan weinig met het gegeven dat de Rotterdamse club na de winterstop nog geen uitduel heeft gewonnen. "Dat zijn statistieken, net als dat FC Dordrecht thuis niet heeft verloren. Alleen komt er een moment dat Feyenoord uit zal winnen en dat Dordt thuis zal verliezen, maar hopelijk zondag niet. Bovendien vindt Feyenoord kunstgras niet prettig. Kijk naar Heracles-uit. Het zal zwaar worden, maar niets is onmogelijk", besluit Everse positief.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen