Monaco-coach Jardim: "We zijn pas halverwege"

16 maart 2015, 20:05

De return tussen AS Monaco en Arsenal in de achtste finales van de Champions League, dinsdag in het Stade Louis II, lijkt na de 1-3 zege van drie weken geleden in Londen tot een formaliteit verworden voor de Franse club. Coach Leonardo Jardim denkt er echter niet te makkelijk over.

"We benaderen deze wedstrijd op dezelfde wijze als normaal", zegt Jardim op de persconferentie. "We denken niet aan het resultaat, we willen een goede wedstrijd spelen. Alle ploegen hebben respect voor hun tegenstander. Arsenal heeft ons de vorige keer niet onderschat, wij hebben gewoon goed gespeeld. Als we tegen een club als Arsenal spelen, moeten we de focus behouden en blijven voetballen. We zijn pas halverwege en staan twee doelpunten voor, maar dit wordt onze moeilijkste wedstrijd van het seizoen tot dusver."

"Iedereen wil ver komen in de Champions League. Tegen Engelse clubs hebben wij, Paris Saint Germain en Monaco, laten zien dat Franse teams kwalitatief gezien goed genoeg zijn voor Europa", aldus Jardim. Paris SG bereikte vorige week al de laatste acht van het miljoenenbal, door na verlenging af te rekenen met Chelsea.

Geoffrey Kondogbia, Yannick Ferreira-Carrasco en Jérémy Toulalan golden als een twijfelgeval bij Monaco, maar zij lijken het duel met Arsenal te halen. Andrea Raggi, Tiemoué Bakayoko en Lacina Traoré zijn er in elk geval niet bij, het drietal is geblesseerd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen