PSV wil eindelijk weer winnen in 'altijd lastige' Kuip

20 maart 2015, 14:45

Voor koploper PSV staat dit weekend een loodzware klus op het programma. De Eindhovenaren moeten naar de Kuip voor een wedstrijd tegen Feyenoord en doen dat in de wetenschap dat het na de laatste vier bezoekjes aan Rotterdam-Zuid met lege handen terug de bus in ging. Na vier nederlagen op rij hoopt de ploeg nu wel een goed resultaat te kunnen behalen en dat is zeker mogelijk, denkt coach Phillip Cocu.

"Spelen in De Kuip is altijd lastig, want Feyenoord presteert eigenlijk altijd goed. Er hangt een geweldige sfeer in dat stadion. Daar moeten de spelers alleen maar motivatie van krijgen", blikt Cocu op de site van PSV vooruit op de uitwedstrijd tegen de nummer drie van de ranglijst. "Het is een mooie uitdaging, waar we zeker niet verkrampt naartoe moeten gaan. We zijn vol vertrouwen en kijken niet naar de resultaten van het verleden."

"Het is een topper, die alle kanten op kan gaan", vervolgt hij. "Dat hebben we tegen Ajax ook kunnen zien. Wij willen drie punten halen en een stap dichterbij ons doel komen. Met die instelling gaan we richting Rotterdam. Als we er in staat zijn om te winnen, geeft dat een extra boost richting het einde van de competitie."

Adam Maher en Karim Rekik zijn fit en kunnen spelen in de Kuip, Santiago Arias mogelijk niet. "Hij heeft aangepast getraind en is dus een heel groot twijfelgeval voor zondag", zegt Cocu over de rechtsback.

Vorig seizoen won Feyenoord in eigen huis met 3-1 van PSV, de seizoenen daarvoor won de thuisploeg met respectievelijk 2-1, 2-0 en 3-1. De laatste zege van PSV in de Kuip dateert van september 2009.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen