Terry verlengt contract bij Chelsea met één seizoen

26 maart 2015, 18:27

Clubicoon John Terry heeft zijn aflopende contract bij Chelsea met één seizoen verlengd, tot de zomer van 2016, zo meldt de huidige koploper in de Engelse Premier League donderdag via de officiële kanalen. De 34-jarige verdediger is al zijn hele loopbaan als profvoetballer verbonden aan de Londense club.

Terry kwam in 1995 in de jeugdopleiding van Chelsea terecht en maakte drie jaar later zijn debuut in de hoofdmacht. Inmiddels heeft de mandekker 661 officiële wedstrijden gespeeld voor The Blues. Daarin was hij goed voor 63 treffers, een clubrecord wat betreft verdedigers. Terry won met Chelsea drie keer de Premier League, vijf keer de FA Cup, drie keer de League Cup, één keer de Champions League en één keer de Europa League. Begin deze maand maakte hij in de gewonnen League Cup-finale tegen Tottenham Hotspur (2-0) één van de doelpunten voor Chelsea.

"Ik ben tevreden met mijn nieuwe contract", reageert Terry. "Na deze maand een nieuwe prijs aan mijn collectie te hebben toegevoegd, hoop ik dat de spelers, de manager en ik deze club nog meer successen kunnen bezorgen. Het maakt me ontzettend trots dat ik voor deze club mag spelen. Zoals altijd bedank ik de fans voor hun doorlopende steun aan mij."

"Deze nieuwe verbintenis is er niet om 'hartelijk bedankt' tegen hem te zeggen, maar omdat John doorgaat met goed presteren. Hij is een topverdediger. Hij verdient dit nieuwe contract en daar ben ik blij om", vult manager José Mourinho aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen