PEC Zwolle ziet opvolger Necid: "Hij staat op ons lijstje"

8 april 2015, 15:04

PEC Zwolle gaat komende zomer een poging wagen om Vincent Janssen binnen te halen. De bekerfinalist volgt de spits van Almere City FC en Jong Oranje al geruime tijd en directeur Gerard Nijkamp is onder de indruk van zijn capaciteiten. Of zijn komst haalbaar is voor PEC Zwolle, weet Nijkamp echter niet.

Janssen brak voor de winterstop door in de Jupiler League, mede door zijn doelpunten won Almere City een periodetitel in de Jupiler League. "Die jongen staat nu volop in de belangstelling, er rust meer druk op zijn schouders, maar de goede indrukken die we al van hem hadden, heeft hij verder bevestigd", zegt Nijkamp bij Voetbal International over de 20-jarige spits. "Hij is een van de spitsen op ons lijstje, waarop nog twee of drie andere namen staan. De vraag is nog wel wat de mogelijkheden zijn. Janssen heeft in Almere nog een contract voor een jaar en wordt door heel veel clubs gevolgd. Wat wil hij zelf? En vergeet niet dat wij nog steeds in Categorie 1 zitten. Als Almere City een hoge transfersom voor hem verlangt, dan houdt het al op."

Volgens Nijkamp is het helder dat zijn club een nieuwe spits nodig heeft. "Wij gaan ervan uit dat Tomás Necid na deze competitie bij een andere club verdergaat. En Stef Nijland gaat zijn laatste contractjaar in, dus bij hem is van beide kanten de vraag wat we doen. We zijn dan ook sowieso op zoek naar een nieuwe spits."

Eerder werd ook Vitesse genoemd als mogelijke nieuwe club van de 20-jarige Janssen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen