Pellè over doelpuntloze periode: "Was frustrerend"

18 april 2015, 14:13

Graziano Pellè begon geweldig aan het Premier League-seizoen bij Southampton, maar de laatste tijd ging het een stuk minder met de Italiaanse spits. De aanvalsleider scoorde afgelopen weekend voor het eerst weer voor de ploeg van Ronald Koeman, nadat hij sinds 20 december 2014 het net niet meer wist te vinden. De oud-speler van Feyenoord is opgelucht en blij dat er een einde is gekomen aan een vervelende periode.

"Het was heel erg frustrerend", blikt Pellè terug op de maanden waarin hij niet scoorde. "Het was vervelend om zo vaak het houtwerk te raken en veel kansen te missen. Voor een spits is dat niet goed, maar gelukkig ben ik positief ingesteld. Ik weet dat ik hard moet werken en het geloof in mezelf moet bewaren. Ik heb het vertrouwen in mezelf en mijn teamgenoten en dat moet ik elke keer weer laten zien."

Pellè hinkte op twee gedachten na het missen van kansen, zo zegt hij. "Aan de ene kant was ik blij dat ik steeds wel op de goede plek stond om af te drukken, aan de andere kant baalde ik niet dat ik niet scoorde terwijl ik wel vaak kansen kreeg. Natuurlijk kun je soms pech hebben, maar ik wil mijn best doen en veel goals maken. Nu ik mijn doelpunt weer gepakt heb, wil ik dit vast blijven houden."

Vanmiddag (zaterdag) speelt Southampton met Pellè om 16.00 uur de uitwedstrijd tegen Stoke City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen