Streppel verbaasd: "Het sloeg eigenlijk nergens op"

19 april 2015, 00:30

Willem II speelde zaterdag goed tegen FC Groningen, maar ging voor eigen publiek uiteindelijk wel met 1-4 onderuit tegen de equipe uit de Martinistad. Coach Jurgen Streppel is er verbaasd over, maar de oefenmeester is wel blij met het vertoonde spel.

"Na zeven minuten keek ik Erwin van de Looi aan en lachten we", citeert de officiële website van FC Groningen Streppel op de persconferentie. "We hadden honderd procent balbezit. Maar vervolgens had Groningen twee keer de bal en stond het wel 0-2. Het sloeg eigenlijk nergens op, wij hadden zelf twee of drie grote kansen. Wij zetten hoog druk, hadden veel de bal en speelden een goed positiespel. De eerste en tweede fase waren van hoog niveau. Groningen had moeite ons onder druk te zetten en dat hebben we prima gedaan."

"De tweede helft was rommeliger en dat had te maken met het uitvallen van Jordens Peters. We misten zijn leidinggevende kwaliteiten. Het gaf even wat problemen, maar daarna heeft het team het opgepakt. Zelfs na de 0-3 hadden we nog het gevoel dat we het konden omdraaien. Na de 1-3 kregen we nog wel mogelijkheden, maar Groningen bleef levensgevaarlijk in de counter. Het was een heel rare avond. Met de uitslag kunnen we niet leven, maar wel met het vertoonde spel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen