'Utrecht presenteert Ten Hag en De Jong als trainersduo'

19 april 2015, 12:21

FC Utrecht heeft de trainersstaf voor het volgende seizoen rond. Erik ten Hag en Jean-Paul de Jong zullen volgend seizoen aan het roer staan bij de Domstedelingen. De verwachting is dat de club de nieuwe technische staf snel zal presenteren, zo meldt AD Sportwereld.

Zodoende lijkt 'Mister FC Utrecht' De Jong terug te keren in de Galgenwaard. Een officiële bevestiging is er nog niet, maar het AD stelt dat hij de assistent wordt van Ten Hag. De nieuwe eindverantwoordelijke stopt in de zomer als trainer van de beloften van Bayern München. Beide trainers werkte eerder al samen Go Ahead Eagles, waarmee ze promotie naar de Eredivisie wisten te bewerkstelligen.

De Jong presteert uitstekend als coach van FC Eindhoven en geldt als een clubicoon in de Domstad. Hij heeft in zijn verbintenis bij de Jupiler League-club een clausule staan waarmee hij altijd naar Utrecht kan overstappen. De Eindhovense clubleiding gunt hem een overstap naar zijn oude liefde, waar hij tussen 1993 en 2007 speelde. Hij was ook in beeld om bij Jong Oranje aan de slag te gaan, maar daar zag hij geen heil in.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen