Hereniging Bayern en vertrokken clubarts niet uitgesloten

22 april 2015, 21:33

Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt trok vorige week plotseling de deur achter zich dicht bij Bayern München, maar misschien keert de arts nog wel weer terug bij de Duitse recordkampioen. Directeur Matthias Sammer zegt het vertrek van de 72-jarige Duitser te betreuren en sluit niet uit dat hij ooit terugkeert.

Müller-Wohlfahrt legde vanwege een vertrouwensbreuk na een dienstverband van veertig jaar zijn functie bij de Duitse topclub neer. In zijn kielzog vetrokken ook de andere leden van de medische staf van Bayern uit de Allianz Arena. Het was al de tweede keer dat de clubarts vertrok. Eerder nam hij afscheid wegens een ruzie met de toenmalige coach Jürgen Klinsmann, maar kwam hij wel weer terug.

"We hadden een fantastische relatie met hem, dat weet iedereen. Als speler stond ik altijd al achter hem. We hebben nog steeds een goede relatie en zullen zien wat er in de toekomst zal gebeuren. Over een eventuele terugkeer kan ik nog weinig zeggen", sprak directeur Sammer tegen Sky.

Arjen Robben, momenteel revaliderend van een buikspierblessure, bleef Müller-Wohlfahrt overigens trouw. "Hij is en blijft de beste arts voor mij. Ik heb voor de volle honderd procent vertrouwen in hem", zei de Nederlander onlangs tegen RTV Noord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen