Pellè ondanks twee doelpunten 'een beetje gefrustreerd'

26 april 2015, 10:36

Graziano Pellè wist zaterdag tweemaal voor Southampton te scoren in de belangrijke thuiswedstrijd tegen Tottenham Hotspur, maar het leverde geen drie punten op. Er werd op het eigen St. Mary's met 2-2 gelijkgespeeld tegen de directe concurrent in de strijd om Europees voetbal. Pellè liep na afloop van het duel met gemengde gevoelens rond.

De aanvalsleider van Southampton opende de score in de eerste helft en bracht de thuisploeg weer op voorsprong na de gelijkmaker van Erik Lamela. Nacer Chadli (ex-FC Twente) bepaalde de eindstand echter op 2-2. "Het was een belangrijke wedstrijd voor ons", aldus Pellè, die zijn seizoenstotaal op vijftien bracht. "Persoonlijk is dat mooi en voor het team is het belangrijk, maar het is altijd mooier als je wint", stelt de Italiaan.

De remise zorgt ervoor dat de doelpunten van Pellè een stuk minder zoet smaken. "We zijn een beetje gefrustreerd vanwege het puntenverlies. We gingen voor de winst", zegt de oud-Feyenoorder. Southampton blijft door het puntje op de zesde plaats staan en is dus afhankelijk van nummer vijf Tottenham. "We moeten positie blijven tot het einde van het seizoen. We moeten blijven geloven in een goede afloop. Er zijn nog vier duels te gaan", besluit Pellè.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen