Vernieuwbouw Adelaarshorst start op 1 juni

1 mei 2015, 15:08

De vernieuwbouw van de Adelaarshorst, het onderkomen van Go Ahead Eagles, gaat op 1 juni van start. Het proces begint kort na de nacompetitie, die de Deventer club zeer waarschijnlijk moet spelen, en moet voor de eerste thuiswedstrijd in het nieuwe seizoen (16 augustus) afgerond zijn.

Er komt een volledig nieuwe Leo Halle Tribune (één van de korte zijdes). Daarnaast betreft de vernieuwbouw een uitbreiding en renovatie van de hoofdtribune en de Business Lounge, en de ontwikkeling van een maatschappelijk plein. Dit moet de capaciteit van de Adelaarshorst vergroten tot 10.000 plaatsen. Go Ahead heeft zich bij de plannen laten inspireren door Engelse stadions, met het Craven Cottage van Fulham als 'treffend voorbeeld'.

"Het is een flinke uitdaging om de nieuwe tribunes in een tijdsbestek van zo'n tien weken klaar te stomen voor de eerste competitiewedstrijd in augustus", aldus Go Ahead Eagles voorzitter Edwin Lugt in een persbericht over de vernieuwbouw. "We zullen deze zomer dan ook vol gas geven. Samen met onze projectpartners zetten we ons ten volle in om de nog sfeervollere Adelaarshorst op tijd te realiseren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen