Hecking over uitlatingen Dost: "Dat weten we van hem"

6 mei 2015, 10:06

Het is nog maar de vraag waar Bas Dost volgend seizoen onder contract zal staan. De Nederlandse spits ligt nog tot medio 2017 vast bij VfL Wolfsburg, maar liet onlangs doorschemeren dat hij nog niet weet waar hij volgend seizoen zal spelen. Ondertussen zijn Die Wölfe bezig met de komst van Max Kruse (Borussia Mönchengladbach), waardoor de geruchten over een vertrek van Dost worden aangewakkerd.

Door de speculaties over de komst van Kruse sprak Dost publiekelijk over zijn onzekere toekomst. Dat wordt hem niet helemaal in dank afgenomen door trainer Dieter Hecking: "We weten zo onderhand van Bas dat hij de afgelopen twee jaar in elke transferperiode zegt dat hij moet kijken hoe het verder met hem moet gaan", aldus de oefenmeester van Wolfsburg tegen Bild.

Hecking wil Dost absoluut niet afschrijven. "Bas moet weten dat we hem steunen. Als er vanuit zijn omgeving wordt gezegd dat wij hem niet steunen, dan is dat in mijn ogen onzin. Hij moet zich ervan bewust zijn dat hij moet concurreren met Nicklas Bendtner. Bij ons telt het team, niet het individu", aldus de trainer van Wolfsburg.

Dost, met veertien goals de clubtopscorer van Wolfsburg, zou naar verluidt voor een bedrag van tussen de 10 en 15 miljoen euro mogen vertrekken bij de Duitse club.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen