Müller realistisch na domper: "Onze kansen zijn klein"

7 mei 2015, 11:30

Er moet een wonder gebeuren, wil Bayern München nog doorgaan naar de finale van de Champions League. De ploeg van coach Pep Guardiola ging woensdagavond met 3-0 ten onder in het Camp Nou van FC Barcelona, waardoor er weinig hoop meer is op plaatsing voor de eindstrijd. Thomas Müller beseft dat het een hals karwei wordt om de finale te halen.

"Onze kansen zijn klein", concludeert Müller na de 3-0 nederlaag in Catalonië. De aanvaller van Bayern toont zich realistisch. "Het zal een sensatie zijn als we het nog voor elkaar krijgen om door te gaan. We zullen alles geven tot de strijd definitief gestreden is", aldus de Duitser. "We moeten elkaar steunen en vooruit kijken", stelt hij.

Bayern moest haar meerdere erkennen in een show van Lionel Messi, die twee keer scoorde en ook nog een assist gaf op Neymar. "We verdedigden lange tijd prima tegen een team met zeer snelle aanvallers. In de eerste helft hadden we wat geluk en hadden we Manuel Neuer nodig. In de tweede helft hadden we wel wat kansen, maar je zag dat het niet eenvoudig was. We hadden echter niet het gevoel dat we hier met 3-0 zouden verliezen", aldus Müller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen