Sparta loopt play-offs mis: "Moeten deze keutel doorslikken"

9 mei 2015, 10:18

Voor Sparta Rotterdam is het seizoen als een nachtkaars uitgegaan. De ploeg speelde op de slotdag van de Jupiler League met 1-1 gelijk tegen De Graafschap en zag VVV Venlo daardoor nog langszij komen. De Limburgers wonnen namelijk met 3-1 van kampioen en NEC en kaapten daardoor het laatste ticket voor de play-offs om promotie/degradatie voor de neus weg van Sparta. 

De teleurstelling in het kamp van de Rotterdammers is groot, na het mislopen van de nacompetitie. "De ballon spatte uiteen. De teleurstelling was bij iedereen waarneembaar. We moeten deze keutel doorslikken en weer verder gaan", zegt trainer Alex Pastoor tegen RTV Rijnmond. "Ik had me er veel meer van voorgesteld, maar eerlijk gezegd waren we in dit duel niet goed genoeg om dat ticket te pakken."

Pastoor vond zijn ploeg voetballend ondermaats tegen De Superboeren. "De spanning was goed waarneembaar. Ondanks redelijke controle over de wedstrijd creëerden we amper kansen. Uiteindelijk blijken we over de hele linie toch niet goed genoeg."

Sparta kwam tegen De Graafschap via een goal van Paul Gladon nog wel op voorsprong, maar de bezoekers maakten een kwartier voor tijd de gelijkmaker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen