Vlaar zet definitief streep door treffen met Letland

9 juni 2015, 13:14

Slecht nieuws voor het Nederlands elftal. Ron Vlaar is definitief afgehaakt voor de belangrijke wedstrijd tegen Letland in de kwalificatiecyclus voor het EK 2016 in Letland. De centrale verdediger blijft sukkelen met zijn knieblessure en heeft het trainingskamp van Oranje daarom moeten verlaten.

Vlaar verliet vandaag (dinsdag) de groepstraining van Oranje, ging vervolgens nog wel individueel verder, maar als snel bleek dat het simpelweg niet ging met zijn knie. Het is een fikse tegenvaller voor Vlaar, die afgelopen vrijdag al de vriendschappelijke interland tegen de Verenigde Staten (3-4) aan zich voorbij moest laten gaan. De verdediger van Aston Villa wordt bijna het hele seizoen al geteisterd door blessureleed.

Uitgerekend de achterhoede was tegen de VS het zorgenkindje van Nederland. In aanvallend opzicht was er weinig mis met de prestatie van Oranje tegen de Amerikanen, maar de ploeg van bondscoach Guus Hiddink moest in het laatste half uur van de wedstrijd maar liefst drie tegentreffers incasseren. Het centrum bestond toen uit Bruno Martins Indi en Jeffrey Bruma, maar Vlaar en Stefan de Vrij leken deze twee te kunnen vervangen. Voor Vlaar gaat deze vlieger dus niet op.

Hiddink heeft geen vervanger opgeroepen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen