Ook Evra fileert Franse ploeg: "Gebrek aan respect"

14 juni 2015, 11:55   Bijgewerkt: 14 juni 2015, 12:02

In navolging van bondscoach Didier Deschamps heeft ook Patrice Evra schande gesproken van de wanprestatie van de Franse ploeg in de oefeninterland tegen Albanië. De organisator van het EK van 2016 ging zaterdag roemloos met 1-0 onderuit tegen de nummer 51 van de wereldranglijst. Met name de ongeïnspireerde houding van Les Blues maakt Evra boos.

Frankrijk verloor vorige week ook al van België en liep zaterdag dus voor de tweede keer op rij tegen een zeperd aan. "Soms denk ik dat wij niet beseffen hoe gelukkig wij zijn", steekt de Juventus-verdediger van wal op de site van L'Equipe. "Hoeveel voetballers dromen er niet van om in onze plaats te mogen staan?", zegt Evra, die vindt dat de warmte in Elbasan geen excuses is voor de nederlaag. "Het is een gebrek aan respect ten opzicht van het Franse shirt om dat te zeggen. We vertegenwoordigen ons land. Je kan best een pass of aanname verprutsen, maar het kan nooit aan wilskracht liggen."

Evra, die de hele wedstrijd speelde, vindt dat de Franse ploeg hard aan de bak moet om het imago weer op te poetsen. "We moeten nu zwijgen en heel hard werken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen