Lachman uit kritiek op 'dubbelzinnige' Schreuder

26 juni 2015, 08:01

Een jaar nadat hij PEC Zwolle verruilde voor FC Twente, vertrekt Darryl Lachman alweer uit de Grolsch Veste. De centrale verdediger gaat, na een teleurstellend jaar in Enschede, aan de slag bij de Engelse tweedeklasser Sheffield Wednesday. In De Telegraaf blikt hij terug op zijn seizoen bij FC Twente.

Bij de Tukkers begon Lachman het seizoen als basisspeler, maar naarmate het seizoen vorderde kwam hij steeds minder aan spelen toe. Het boterde niet met coach Alfred Schreuder, geeft de verdediger toe.

"Ik heb geen spijt van mijn stap, al had ik het graag anders gezien", zegt de verdediger over zijn jaar in Enschede. "Er is natuurlijk veel gebeurd bij FC Twente. Je moet respect hebben voor je trainer, maar ik was het niet eens met de keuzes die Alfred Schreuder maakte. Ik vond hem ook dubbelzinnig. Het ging bijvoorbeeld over de auto, die ik had gekocht. In een gesprek gaf hij aan, dat ik die auto zelf had verdiend, maar in de media sprak hij er anders over. En twee weken later was er ineens geen plaats meer voor me, omdat ik te veel met andere dingen bezig was dan voetbal en ging het ook weer over die auto. Ik vond hem daarin dubbelzinnig."

Tijdens de laatste maanden van het seizoen zat Lachman vaak niet eens bij de wedstrijdselectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen