ADO Den Haag raakt na Kramer ook Van Duinen kwijt

3 juli 2015, 16:50   Bijgewerkt: 3 juli 2015, 16:55

In de voorhoede van ADO Den Haag is de spoeling in één dag nogal dun geworden. In navolging van Michiel Kramer, die voor een avontuur in de Verenigde Arabische Emiraten gekozen heeft, raakt de club uit de Residentiestad nog een aanvaller kwijt. Mike van Duinen stapt over naar Fortuna Düsseldorf, dat zijn komst officieel aangekondigd heeft.

Van Duinen heeft een contract voor maar liefst vier seizoenen getekend bij de club uit de Duitse 2. Bundesliga. De 23-jarige aanvaller speelde de afgelopen vier jaar 123 wedstrijden voor ADO en wist daarin dertig keer het net te vinden. Ook was hij goed voor elf assists. Het is niet bekend wat voor transfersom Fortuna Düsseldorf voor de geboren Hagenaar betaald heeft.

"Fortuna is een grote club met een mooi stadion", zegt de dolblije Van Duinen op de website van zijn nieuwe werkgever. "Ik heb zowel met trainer Frank kramer als met sportief directeur Rachid Azzouzi goede gesprekken gehad. Dat maakte de keuze voor deze club makkelijk", aldus de aanvaller.

Fortuna stelt dat het de ontwikkelingen rond Van Duinen al lang volgde en noemt hem een 'snelle spits met doorzettingsvermogen, een neusje voor de goal en een winnaarsmentaliteit'.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen