Onrust in Almelo: "Als ik bij Heracles blijf, wil ik spelen"

6 juli 2015, 22:14

Heracles Almelo-trainer John Stegeman heeft Bram Castro, die het vorige seizoen ook als eerste doelman eindigde, aangewezen als eerste keus onder de lat voor het nieuwe seizoen. Dit tot teleurstelling van Dennis Telgenkamp, die daardoor zinspeelt op een vertrek uit Almelo.

Telgenkamp kwam in tegenstelling tot Castro en Renze Fij helemaal niet in actie in het eerste oefenduel van Heracles. "Dennis is niet fit genoeg, daar moet hij aan werken", zegt Stegeman tegen TC Tubantia. "Bovendien hebben we drie keepers en wisselen we door. Voor mij staat de positie van Bram niet ter discussie. Die heeft het vorig seizoen fantastisch gedaan. Renze en Dennis zullen onderling uit moeten maken wie de tweede doelman wordt. Ze krijgen gelijke kansen."

De 28-jarige Telgenkamp ziet geen heil in dat plan. "Als ik in Almelo blijf, wil ik spelen. En dat bedoel ik niet verkeerd naar de rest toe. Ik snap dat Renze een stap wil maken en bij de selectie wil komen en Bram heeft het goed gedaan. En niemand heeft zekerheid in het voetbal. Maar in Almelo is de kans heel klein dat ik ga spelen en dan moet je je afvragen of de oplossing niet ergens anders ligt. Ik heb al zoveel jaren gestreden om de tweede plek, dat ik nu echt graag verder wil."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen