PEC houdt stand tegen EL-finalist: "Mooi om te zien"

12 juli 2015, 09:10

PEC Zwolle maakte de afgelopen drie seizoenen een stormachtige ontwikkeling door en het is komend seizoen de vraag of deze voortgezet kan worden of zal stagneren. De nummer zes van de vorige jaargang van de Eredivisie werkte zaterdagavond haar derde oefenduel van de voorbereiding af, tegen Europa League-finalist Dnjepr Dnjepropetrovsk werd verdienstelijk met 2-2 gelijkgespeeld.

Tegen onder meer acht spelers die ook in de EL-finale in actie kwamen hield PEC Zwolle dus stand. "Als je die jongens ziet, dan zie je iets van: 'wij hebben die finale gespeeld'. Ik vind ook wel dat ze iets van arrogantie uitstralen. Maar wij blijven heel goed op de been. Dat is wel mooi om te zien", zegt trainer Ron Jans tegen de NOS over het treffen met Dnjepr

Het is de verwachting dat er bij PEC Zwolle nog wel wat zal gebeuren op de transfermarkt. Het vertrek van Tomas Necid is in ieder geval al opgevangen met de komst van Lars Veldwijk, twee jaar geleden met dertig doelpunten de topscorer van de Jupiler League. "Ik spreek nog geen verwachtingen uit", is Jans voorzichtig. "We willen allemaal weten met welke groep we aan de competitie gaan beginnen, dat is nog niet duidelijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen