Emotionele Casillas neemt afscheid: "Bedankt Real"

12 juli 2015, 13:46

In een persconferentie heeft Iker Casillas zondag afscheid genomen van Real Madrid. De 34-jarige doelman trekt na 25 jaar de deur van het Estadio Santiago Bernabéu achter zicht voor een nieuwe uitdaging bij FC Porto en stond hier op emotionele wijze bij stil. Hij zei dat hij het belangrijkste vindt dat hij als 'een goed persoon herinnerd wordt' aan zijn tijd bij Real Madrid.

Vechtend tegen tranen nam Casillas afscheid van Real Madrid. "Ik ben hier gekomen of afscheid te nemen van Real Madrid. Ik teken voor twee jaar bij Porto. De dag waarop ik afscheid neem is aangebroken. Dat is lastig, aangezien deze club mij alles gegeven heeft. Ik wil iedereen hiervoor bedanken", sprak de geroerde sluitpost.

Zijn jarenlange carrière bij Real Madrid ging heel snel, stelt Casillas. "Het lijkt wel gisteren dat ik voor de eerste keer het keepershirt van Real Madrid aandeed, als negenjarig jongetje. Ik heb mijn droom werkelijkheid zien worden. Tijdens mijn periode bij Real Madrid voelde ik me geliefd en gesteund. Deze club heeft mij gevormd en hielp mij om te groeien."

"Ik heb unieke momenten meegemaakt bij deze club", vervolgt Casillas. "Ik laat geweldige vrienden achter, maar ik weet dat ik op ze kan blijven rekenen. Bedankt Real Madrid, voor de onvoorwaardelijke steun en het aanvoerderschap, de afgelopen vijf jaar en alle behaalde prijzen. Los van het feit of mensen mij een goede of slechte keeper vonden, hoop ik vooral herinnerd te worden als een goed persoon."

Bekijk hier beelden van de emoties bij Casillas.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen