Casillas biedt excuses aan vanwege 'gehackt' account, woeste reacties

9 oktober 2022, 17:18

Iker Casillas heeft zich op Twitter verontschuldigd vanwege de opmerkelijke tweet die hij zondag de wereld inslingerde. De oud-doelman van het Spaanse elftal en Real Madrid maakte via een bericht op sociale media bekend dat hij uit de kast kwam. Casillas heeft daar zelf naar eigen zeggen echter niets mee te maken.

'Gehackt account. Gelukkig alles in orde. Excuses aan al mijn volgers. En natuurlijk nog meer excuses aan de LGBT-gemeenschap', schrijft de voormalig topkeeper op Twitter. Al snel nadat de tweet op zijn account werd gedeeld, werd het bericht verwijderd. Oud-ploeggenoot Carles Puyol reageerde dat hij 'blij was dat de mensen hun verhaal nu kenden', waardoor hevig werd gespeculeerd over een slechte grap.

Snel na het verwijderen van de tweet reageerde Josh Cavallo, de enige actieve voetballer die uitkwam voor zijn geaardheid, op het nieuws. Dat Casillas en Puyol grappen maken en lol hebben met uit de kast komen in het voetbal is teleurstellend. Het is een moeilijke reis die elke LGBTQ'er moet doormaken. Om te zien hoe mijn rolmodellen en legendes van het spel er lol in hebben om uit de kast te komen en mijn gemeenschap is meer dan respectloos.'

Ook Merel van Dongen reageerde teleurgesteld. 'Ik hoop dat jullie me respecteren: ik ben homofobie beu', aldus de international van de Oranje Leeuwinnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen