Laghmouchi naar Volendam: "Ben ze heel dankbaar"

20 juli 2015, 20:36

Hij had al getekend bij GVVV, maar Soufiane Laghmouchi krijgt toch een nieuwe kans in het betaald voetbal. De aanvaller gaat aan de slag bij FC Volendam. In zijn contract met GVVV had hij de bepaling opgenomen dat hij mocht vertrekken als hij voor 31 augustus naar een club uit het betaald voetbal kon. "Ik kan deze kans niet laten liggen, hoe vervelend het ook voor GVVV is", zegt hij in de Veenendaalse Krant.

Laghmouchi was de afgelopen week al op proef bij FC Volendam, de club waarvoor hij eerder al twee jaar speelde. "Het was enorm zwaar, omdat ik ook in de Ramadan zat. Desondanks hebben ze besloten om met mij verder te gaan, waar ik ze erg dankbaar voor ben. Eigenlijk had ik er niet echt meer op gerekend en was ik mij aan het voorbereiden voor GVVV. Het is nu aan mij om het te laten zien dat ik mee kan met het niveau."

Laghmouchi tekent op amateurbasis bij de club uit de Jupiler League. Hij is er desondanks van overtuigd dat hij belangrijk kan worden. "Als ik gewoon mijn ding doe, moet het goed komen. Daar ben ik van overtuigd. Bij GVVV zou ik een belangrijke speler worden, maar ik wil nog één keer de kans grijpen om in het betaald voetbal te blijven. Dat ik dan op amateurbasis voor FC Volendam ga spelen, is niet erg. Geld is ook niet alles. Mijn ambitie en drive zijn veel belangrijker. Deze, mogelijk laatste kans, kon ik niet laten liggen", laat hij weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen