Veel vertrouwen bij Cambuur: "We zijn zeer tevreden"

31 juli 2015, 18:34

Na een aantal seizoenen vol ontwikkeling en het halen van meerdere zomerversterkingen kijkt SC Cambuur-trainer Henk de Jong uit naar de nieuwe voetbaljaargang. Hij gaat met zijn ploeg in de eerste speelronde, op zaterdag 8 augustus, op visite bij PEC Zwolle.

"Nog even en dan beginnen we weer aan een nieuw seizoen in de Eredivisie! En hoe goed, nuttig en leuk de voorbereiding ook was, wat ons betreft kunnen we beginnen!", zegt De Jong vol enthousiasme in een open brief op de website van zijn werkgever. "Over de trainingsweken en oefenwedstrijden zijn wij als technische staf zeer tevreden", aldus de Cambuur-coach.

"Het trainingskamp in Oostenrijk was wat dat betreft het hoogtepunt met goede wedstrijden tegen Kasimpasa SK en 1. FC Köln. In deze duels hebben onze jongens laten zien over een hoog niveau te beschikken en wij gaan dan ook vol vertrouwen de competitie in", stelt De Jong, die vrijdagavond nog oefent tegen Achilles'29. "Wij kijken er heel erg naar uit om er samen met de fans weer een geweldig seizoen van te maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen