'Feyenoord gaat vol voor op zijspoor geraakte Elia'

3 augustus 2015, 07:43

In de zoektocht naar een vervanger voor de naar FC Basel vertrekkende Jean-Paul Boëtius lijkt Feyenoord uit te komen bij een voormalig international van Oranje. Eljero Elia heeft geen perspectief meer bij Werder Bremen en de kans is aannemelijk dat de vleugelaanvaller deze zomer in De Kuip zal neerstrijken. Dat meldt De Telegraaf.

Elia kreeg onlangs ook een vorstelijk aanbod uit het Midden-Oosten voorgeschoteld, maar wil graag eerst met Feyenoord om tafel gaan. Dat zorgt ervoor dat de andere geïnteresseerde partij wil afhaken. Feyenoord hoopt wel dat de buitenspeler alles zal geven, aangezien de 28-voudig international nog wel eens bekritiseerd wordt vanwege zijn levensstijl en gedrag.

De oud-speler van ADO Den Haag, FC Twente, Hamburger SV en Juventus was het afgelopen seizoen verhuurd aan het Southampton van manager Ronald Koeman, maar kon daar niet blijven. Hij keerde zodoende terug bij Werder, maar hoorde dat hij uit Bremen mocht vertrekken. De carrière van Elia zit dus op een dood spoor, waardoor een terugkeer op de Nederlandse velden uitkomst kan bieden.

Boëtius staat op het punt om voor 2,5 miljoen euro naar FC Basel te verkassen. Elia moet hem dus vervangen. Dat wordt nog een vrij lastige klus, aangezien de salariseisen van de Werder-aanvaller er volgens het AD niet om liegen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen