Bayern München schiet uit de startblokken

14 augustus 2015, 23:52   Bijgewerkt: 15 augustus 2015, 00:05

Bayern München heeft niet lang nodig gehad om op stoom te komen in de Bundesliga. De ploeg van trainer Pep Guardiola was vrijdag in de eerste wedstrijd van het seizoen veel te sterk voor Hamburger SV. In München stokte de teller pas na vijf treffers: 5-0.

Arjen Robben had een basisplaats bij Bayern. De vleugelspits werd na een uur naar de kant gehaald door Guardiola. Het stond op dat moment al 2-0 door doelpunten van verdediger Mehdi Benatia en aanvaller Robert Lewandowski. Thomas Müller (twee) en aanwinst Douglas Costa voerden de productie nog wat verder op.

Ook Arturo Vidal mocht zijn debuut maken in het basiselftal van Bayern, dat vrijdag de jacht begon naar de vierde landstitel in successie. Nog nooit kroonde een club zich vier keer op rij tot kampioen van Duitsland.

HSV hoopt na 3 jaar op rij tegen degradatie te hebben gestreden zich dit jaar veilig te spelen in de Bundesliga. De ploeg uit Hamburg kende echter een valse start van het nieuwe seizoen, nadat het al in de eerste ronde van de strijd om de Duitse beker werd uitgeschakeld. Vierdeklasser Carl Zeiss Jena bleek te sterk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen