Heerenveen neemt in slotfase punt mee uit Galgenwaard

16 augustus 2015, 16:52

FC Utrecht heeft zondagmiddag in de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen het eerste puntje van het seizoen weten te bemachtigen. Beide ploegen wisten in de Galgenwaard eenmaal het net te vinden: 1-1. Sebastien Haller zette Utrecht in de eerste helft op voorsprong. Lang leek het erop dat die goal genoeg was voor de zege maar Luciano Slagveer bracht de stand tien minuten voor tijd weer in evenwicht. Heerenveen blijft door de remise in Utrecht ongeslagen in de Eredivisie.

In Utrecht ging het de hele week voornamelijk over het mogelijke vertrek van Haller. De interesse vanuit Engeland voor de Franse spits is na zijn twee goals in De Kuip alleen maar gegroeid. Onder meer Brentford FC, met Marinus Dijkhuizen aan het roer, is bereid miljoenen op tafel te leggen voor de boomlange aanvalsleider. Vandaag maakte Haller alweer zijn zestiende doelpunt van het kalenderjaar waardoor de belangstelling voor hem ongetwijfeld verder zal aanzwengelen. 

In een verder weinig spectaculaire wedstrijd was de eerste grote kans voor de bezoekers. Een magisch stiftje van Branco van den Boomen over de Utrechtse defensie werd door Simon Thern in een keer perfect op de pantoffel genomen. Helaas voor de Friezen kon Robin Ruiter met een katachtige reflex nipt een wereldgoal voorkomen. Tot diep in de tweede helft wist Heerenveen vervolgens niks meer te creëren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen