HSV vecht zich terug en pakt volle buit tegen Stuttgart

22 augustus 2015, 20:36

Hamburger SV en bijzondere ontsnappingen, dat blijft een goede combinatie. Nadat de club er de afgelopen twee seizoenen op miraculeuze wijze in slaagde om degradatie te voorkomen, vocht het zich zaterdag in extremis naar een goed resultaat tegen VfB Stuttgart.

Met een 5-0 nederlaag tegen Bayern München was het seizoen slecht begonnen voor Hamburger SV, al putte het moed uit de wetenschap dat de zwaarste wedstrijd van het seizoen vermoedelijk al achter de rug was. Thuis tegen VfB Stuttgart moest het eerste goede resultaat volgen, maar de bezoekers bepaalden lange tijd wat er gebeurde. Daniel Ginczek scoorde in de eerste helft twee keer voor Stuttgart en leek zijn team daarmee de winst te bezorgen, al had Ilicevic tussendoor iets terug gedaan namens de thuisploeg.

De 1-2 bleef tot de 83ste minuut op het scorebord staan, vanaf dat moment kantelde de partij. Pierre-Michel Lasogga maakte gelijk en vijf minuten later tekende routinier Johan Djourou voor de 3-2. Hamburger SV speelde op dat moment al een tijdje met tien man, Stuttgart-speler Klein kreeg vlak na rust twee keer geel. De eerste kaart kreeg hij na een overtreding, de tweede omdat hij daarover klaagde bij de arbitrage.

Bij VfB Stuttgart had Filip Kostic, oud-speler van FC Groningen, een basisplaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen