Ziyech baalt van fans: "Wij blijven wél achter trainer staan"

23 augustus 2015, 15:21

Na de smadelijke thuisnederlaag tegen ADO Den Haag ging FC Twente vandaag (zondag) wederom onderuit in de Eredivisie. Op bezoek bij provinciegenoot PEC Zwolle werd er met 2-1 verloren, waardoor de crisis in het Enschedese kamp weer is toegenomen. Het uitvak vroeg nadrukkelijk om het vertrek van Alfred Schreuder en daar baalt captain Hakim Ziyech van.

Twente werd vorige week uitgefloten door de eigen fans, waarna Ziyech gepikeerd vroeg op de steun van de supporters. Tegen Zwolle lieten de uitfans wederom hun onvrede blijken. "Dat is jammer. Blijkbaar is mijn boodschap niet overgekomen. Wij blijven wél achter de trainer staan", zei een teleurgestelde Ziyech voor de camera's van FOX Sports.

Door de nederlaag is Twente bezig aan de slechtste competitiestart sinds het seizoen 2002/03. "Dat doet heel veel met mij. Dit mag niet gebeuren bij FC Twente en is heel zuur", zei de spelmaker, die niet zeker weet of hij na het sluiten van de transferwindow nog in Enschede speelt. "Ik wil blijven, maar als de club mij wil verkopen, zal ik daar aan meewerken. Ik heb dat niet in eigen hand. Maar ik sta niet te springen om weg te gaan", aldus de aanvallende middenvelder, die in Zwolle nog wel trefzeker was.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen