PSV'er Moreno mikt op topper: "Fysiek ben ik perfect"

25 augustus 2015, 08:38

PSV verzamelde slechts vier punten in de eerste drie speelronden van het nieuwe eredivisieseizoen en komende zondag kruisen de Eindhovenaren de degens met Feyenoord. De regerend landskampioen kan zich absoluut geen verlies permitteren in de kraker in het Philips Stadion, waardoor coach Phillip Cocu de ervaren zomeraanwinst Héctor Moreno goed kan gebruiken.

Moreno zet alles aan het werk om de topper van zondag te halen. Dat zei hij maandag, na zijn eerste groepstraining in Eindhoven, tegen De Telegraaf. "Ik voel me goed en fysiek ben ik perfect", aldus de Mexicaanse verdediger. "Maar ik heb natuurlijk wel een achterstand op mijn teamgenoten", beseft hij. "Zij hebben al veel wedstrijden in de benen en ik heb tot nu toe maar twee gedeeltelijke oefenwedstrijden gespeeld bij Espanyol."

Mocht een basisplaats tegen Feyenoord te vroeg komen voor Moreno, dan kan hij misschien als invaller binnen de lijnen komen. "Dat beslist de trainer, maar ik hoop zo snel mogelijk in actie te komen. Ik hoop het te halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen