PSV-coach werkte met Tannane: "Trainer, ik was vervelend"

19 september 2015, 10:17

Oussama Tannane maakt momenteel furore in de Eredivisie, maar er was een tijd dat het een stuk minder goed ging met de grillige buitenspeler. De aanvaller van Heracles Almelo speelde in de jeugd van PSV en daar kreeg hij te maken met coach Chris van der Weerden, die tegenwoordig assistent-trainer is van Phillip Cocu. Van der Weerden kan zich de samenwerking met de Tannane nog goed heugen.

"Ik heb Oussama leren kennen als een getalenteerde jongen, maar ook als een speler met een gebruiksaanwijzing", vertelt hij in gesprek met De Telegraaf. "Voor mij als jonge trainer was werken met Oussama heel leerzaam. We hebben hem toen moeten schorsen omdat hij dingen deed die echt niet konden en het teamproces verstoorden."

"Ik kom hem nu nog wel eens tegen en dan zegt hij: 'Klopt trainer, ik was vervelend'. En dan knuffelen we elkaar even. Het is mooi dat hij het heeft opgepikt, want die jongen heeft zo veel kwaliteiten", besluit de oefenmeester, die met PSV vanavond (zaterdag) in Almelo speelt tegen zijn voormalig pupil.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen