Aanklager start onderzoek naar Heraclied Tannane

25 september 2015, 14:48

Heracles Almelo vreest haar smaakmaker Oussama Tannane een tijdje te moeten missen. Er hangt de vleugelaanvaller een schorsing boven het hoofd, naar aanleiding van zijn bedenkelijke gedrag in de bekerwedstrijd tegen Vitesse (4-1 na verlenging) van afgelopen woensdag. De aanklager betaald voetbal is een vooronderzoek gestart naar de Heraclied.

Tannane, dit jaar lange tijd behandeld wegens disciplinaire problemen, ging tijdens de bekerconfrontatie met Vitesse over de schreef tijdens een opstootje. Hij greep Vitessenaar Kelvin Leerdam bij diens gezicht (zie foto). Het was één van de agressieve momenten die zich tijdens het duel in Almelo afspeelden. Bij Vitesse werden Renato Ibarra, Marvelous Nakamba en Guram Kashia stuk voor stuk met twee gele kaarten van het veld gestuurd. Coach Peter Bosz werd bovendien naar de tribune verwezen. Het spel werd na dit voorval zelfs even gestaakt door scheidsrechter Danny Makkelie.

Heracles Almelo, aanvoerder Mark-Jan Fledderus en Tannane moeten een verklaring opstellen van de aanklager en hebben hier tot maandag 11.00 uur de tijd voor gekregen. Komende zaterdag gaat Heracles op bezoek bij AZ.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen