Guardado zelfs opgenomen in Mexicaanse selectie

2 oktober 2015, 07:57

Andrés Guardado ligt voor op schema in het herstel van zijn enkelblessure en kan komende zondag mogelijk alweer zijn opwachting maken in de topper van PSV tegen Ajax. Dat is echter niet het enige teken aan de wand dat zijn revalidatie voorspoedig verloopt, aangezien de middenvelder ook opgenomen is in de selectie van Mexico.

De uitverkiezing van Guardado is opvallend, aangezien hij momenteel dus nog met een blessure kampt. Afgelopen maand liep hij de enkelkwetsuur op tijdens de Champions League-overwinning op Manchester United. Hij leek vier tot zes weken buitenspel te staan, maar deze week werd duidelijk dat de Mexicaanse middenvelder wonderbaarlijk herstelt. Mogelijk maakt hij komende zondag dus al zijn rentree in de eredivisiekraker tussen Ajax en PSV.

Mexico speelt op 10 oktober tegen de Verenigde Staten, die dagen later staat een ontmoeting met Panama op de rol. Naast Guardado behoort ook Héctor Moreno van PSV tot de selectie van interim-bondscoach Ricardo Ferretti. Er zullen nog twee spelers afvallen. Mocht Guardado zich niet fit genoeg voelen, dan lijkt zijn naam dus weggestreept te worden.

Mexico vecht met de VS om een ticket voor de Confederations Cup in 2017.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen