Heerenveen in zwaar weer: "Het wordt heel zorgelijk"

3 oktober 2015, 09:39

sc Heerenveen is één van de ploegen die slecht aan het nieuwe seizoen is begonnen. De Friezen wonnen al zeven duels op rij niet en gingen vrijdag met 2-0 onderuit bij Heracles Almelo. Coach Dwight Lodeweges beseft dat de situatie in Heerenveen allesbehalve rooskleurig is.

"Het wordt heel zorgelijk. We zitten daar ook met zijn allen mee in de maag, dit is niet leuk", zei de coach na de verliespartij tegen de NOS. De geboren Canadees weet wat zijn ploeg nu moet doen. "Knoerthard werken, elke minuut van de dag maar weer. En elkaar recht aan durven en blijken kijken. We hebben al wat tikkies gehad de laatste tijd. Dan zie je in zo'n wedstrijd waarin alles tegenzit dat het elftal niet lekker in elkaar zit. Dat is iets wat erbij hoort bij een team dat niet aan het winnen is."

Heerenveen maakte vrijdag in het eerste uur geen slechte indruk. "Toen waren we de betere ploeg", vond de trainer. "Zij kregen één kans en schoten die binnen (doelpunt van Iliass Bel Hassani, red.), dat is ook hun verdienste. In de tweede helft begonnen we ook nog aardig, maar het laatste half uur was echt héél slecht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen