Groep H: Hulk schittert, Gent heeft niets aan prachtgoal

20 oktober 2015, 23:26   Bijgewerkt: 21 oktober 2015, 11:34

Mede door een schitterend doelpunt van Hulk is Zenit St. Petersburg nog altijd zonder puntenverlies in groep H van de Champions League. De Russen wonnen dinsdag op eigen veld met 3-1 van Olympique Lyon. Ondanks een mooie goal van Thomas Foket verloor KAA Gent met 2-1 bij Valencia.

Hulk kreeg het in de 56ste minuut op zijn heupen. De Braziliaan kwam rond de middenlijn in balbezit en besloot richting het vijandelijke doel te soleren. Van een meter of 25 ramde Hulk de bal in het doel. Daarmee zette hij Zenit St. Petersburg op een 2-1 voorsprong. Lyon was zeven minuten eerder op 1-1 gekomen via Alexandre Lacazette, die het leder met de onderkant van zijn voet in het doel werkte. Artem Dzyuba had Zenit al in de tweede minuut op 1-0 gebracht. Na een counter was Danny in de 82ste minuut verantwoordelijk voor de 3-1 eindstand.

Door een fraai en hard schot van Foket vijf minuten voor de pauze ging Gent in en tegen Valencia rusten met een 1-1 tussenstand. Sofiane Feghouli had de Spanjaarden in de vijftiende minuut aan de leiding gebracht. Door een eigen goal van Stefan Mitrovic - hij veranderde een schot van José Gayá van richting - boog Gent uiteindelijk toch het hoofd voor Valencia (2-1).

Zenit St. Petersburg is na drie speeldagen nog zonder puntenverlies in groep H, Valencia volgt met zes punten op de tweede plaats. Lyon en Gent delen met ieder één punt de derde plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen