Trainer Dijkhuizen definitief aan de slag bij NAC Breda

Ger
26 oktober 2015, 09:52   Bijgewerkt: 26 oktober 2015, 09:58

Marinus Dijkhuizen is officieel de nieuwe trainer van NAC Breda. Hij is de opvolger van Robert Maaskant, die begin deze maand wegens tegenvallende resultaten moest vertrekken bij de Brabantse club. Dijkhuizen werd zelf in september na acht competitiewedstrijden ontslagen bij Brentford.

Onder leiding van Maaskant degradeerde NAC afgelopen seizoen uit de Eredivisie. Een niveau lager bleven de resultaten daarna teleurstellend, wat voor de clubleiding aanleiding was om in te grijpen. De afgelopen twee duels zal Eric Hellemons als interim-coach op de bank. Dankzij twee overwinningen verkleinden de Bredanaars de achterstand op koploper FC Volendam tot vier punten. Na elf speelrondes bezet NAC de zesde plaats.

Dijkhuizen promoveerde eerder met Excelsior verrassend naar de Eredivisie om zich het daarop volgende seizoen knap te handhaven op het hoogste niveau. Het leverde hem een baan op bij het Engelse Brentford, maar dat werd geen succes. Met Dijkhuizen aan het roer wil NAC zo snel mogelijk terugkeren in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen