De Jong speelt op eigen initiatief bij Jong Newcastle

Jw
4 november 2015, 10:46

In Newcastle keken ze er een beetje vreemd van op, maar Siem de Jong vroeg toch echt om speelminuten bij Jong Newcastle. De voormalig aanvoerder van Ajax voelde zich niet te groot om in het tweede te voetballen, omdat hij wedstrijdritme mist. 

De Jong kampte vorig seizoen met blessureleed, waardoor hij een groot deel van de wedstrijden miste. De 26-jarige middenvelder is sinds de zomer weer fit, maar kan desondanks nog niet rekenen op het vertrouwen van trainer Steve McClaren. Afgelopen weekend speelde De Jong twintig minuten mee tegen Stoke City, maar dat is volgens hem onvoldoende om fit te blijven.

En dus kwam hij in actie tussen de beloften van de Engelse club. "Ik was blij met mijn invalbeurt van afgelopen weekend, maar helaas hebben we niet gewonnen. Voor mij zijn twintig minuten alleen niets vergeleken met een volledige wedstrijd, dus ik was erg blij dat ik bij de beloften negentig minuten heb kunnen spelen", liet De Jong weten op de website van Newcastle United

De Jong hoopt zich op deze manier topfit te krijgen, zodat hij als invaller scherp genoeg is om belangrijk te zijn voor de hoofdmacht. "Ik moet er klaar voor zijn en mijn spel verbeteren. Op dit moment doe ik dat bij Jong Newcastle."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen