Mourinho dankt Chelsea-fans voor hartverwarmende steun

5 november 2015, 08:02

Mochten er nog twijfels zijn over de populariteit van José Mourinho bij Chelsea, dan zijn deze woensdag weggenomen. Fans van de club scandeerden tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Dinamo Kiev vrijwel onafgebroken de naam van de bekritiseerde manager.

Chelsea won de wedstrijd tegen Kiev met 2-1, door een late vrije trap van Willian. Na afloop ging het vooral over de collectieve steunbetuiging van de Londense fans aan het adres van Mourinho. "Ik kan de supporters op geen andere manier bedanken, dan door alles te geven. Dat doe ik altijd", sprak de Portugees. Door de steun van de fans werd het duel met Kiev voor de coach één van zijn mooiste wedstrijden op Stamford Bridge ooit. "Toen ik terug bij deze club kwam en ik thuis tegen Hull City mijn rentree maakte, was de sfeer geweldig. Maar niet te vergelijken met nu, vooral omdat dit komt op een moment dat de resultaten niet goed zijn en media om mijn einde roepen. Dit was mijn moment, het was prachtig. De club mag heel trots zijn op zijn supporters", vindt de Special One.

Vlak achter de dug-out van Chelsea in de wedstrijd tegen Dinamo Kiev zat het gezin van Mourinho: zijn vrouw Matilde en hun kinderen Matilde jr. en José jr. "Het was de negentiende verjaardag van mijn dochter. Dus als ze hier niet op de tribune gezeten had, had ik haar heel de dag niet gezien", legt de coach uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen