Schorsing Mourinho leidt tot rigoreuze maatregel AS Roma

10 maart 2023, 20:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

AS Roma moet het de komende twee competitieduels zien te rooien zonder trainer José Mourinho. De gepassioneerde Portugees is geschorst wegens een ruzie met de vierde official tijdens het verloren duel met Cremonese. De schorsing noopte zijn club tot het nemen van een rigoreuze maatregel. 

Mourinho ontving een schikkingsvoorstel van twee duels, maar accepteerde die niet. Omdat hij in beroep ging kon hij bij de wedstrijd tegen Juventus wel gewoon zijn plaats op de bank innemen. Inmiddels is de bewuste official echter gehoord en is besloten dat de twee duels schorsing gehandhaafd zullen worden. 

Daardoor ontbreekt Mourinho komende zondag tegen Sassuolo en zal hij een week later ook vanaf de tribune moeten toekijken bij de derby tegen stadgenoot SS Lazio. Tussen beide duels door komt Roma overigens nog wel uit in de Europa League tegen Real Sociedad. Bij dat duel is Mourinho gewoon welkom in het coachingsvak. 

Lees ook: Mourinho komt goed weg en ziet schorsing verdwijnen vlak voor kraker

Als reactie op de schorsing van de oefenmeester komt AS Roma met een rigoreuze maatregel. Volgens La Gazzetta dello Sport zullen spelers én trainers van de club de media niet te woord staan rond beide duels waarin Mourinho ontbreekt. In de Europa League is dat overigens niet het geval, maar dat zou komen door afspraken met de UEFA waar de club niet onderuit kan. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen