Celta de Vigo op eigen veld te kijk gezet door Valencia

7 november 2015, 20:14

Celta de Vigo heeft de kans om zich (tijdelijk) naast FC Barcelona en Real Madrid aan kop van de Spaanse competitie te nestelen onbenut gelaten. De formatie uit Galicië was zaterdag kansloos in de thuiswedstrijd tegen Valencia: 1-5.

De eerste helft leek met een 1-1 stand te gaan eindigen, maar kort voor de doelwissel bracht Dani Parejo Valencia aan de leiding. Paco Alcácer was direct na de pauze verantwoordelijk voor de 1-3. In de dertiende minuut had hij ook al voor de 0-1 gezorgd, door toedoen van Augusto Fernández wist Celta de Vigo in de 24ste minuut nog wel op 1-1 te komen. Opnieuw Dani Parejo en Shkodran Mustafi bezorgden Valencia uiteindelijk een dikke zege.

Celta de Vigo is met 21 punten nog wel de nummer drie van La Liga, maar Villarreal en Atlético Madrid kunnen zondag passeren. Zij spelen dan tegen respectievelijk FC Barcelona (uit) en Sporting Gijón (thuis). Barcelona en Real Madrid, dat eveneens zondag Sevilla FC bezoekt, delen met ieder 24 punten de koppositie. Valencia is met achttien punten de nummer zes van de ranglijst.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen