Groenendijk 'heel blije trainer': "Kostbare punten"

7 november 2015, 23:31

Excelsior-coach Alfons Groenendijk noemt zichzelf een 'heel blije trainer'. De Rotterdamse club won zaterdag met 2-3 bij Willem II en klom daarmee naar de tiende plaats in de Eredivisie. Het staat acht punten boven de nacompetitiestreep.

"Het zijn heel kostbare punten die we hier pakken, na een desastreus begin", zegt Groenendijk op de clubwebsite, doelend op de vroege 1-0 van Richairo Zivkovic. Tom van Weert herstelde binnen twee minuten het evenwicht. "Dan toont de ploeg toch veerkracht en gaan we toch weer voetballen naar onze mogelijkheden. We kwamen in de wedstrijd en met de ruststand (2-2, red.) kon ik wel leven."

"Meteen na rust konden we twee goals maken, maar dat deden we niet en dus bleef het een wedstrijd", vervolgt Groenendijk. "Na een fout bij ons, waar zij niet uit scoorden, profiteerden wij wel van een fout van hen en stond het 2-3. We zijn ontzettend blij met deze overwinning. Geweldig dat we nu vier uitwedstrijden op rij niet hebben verloren. Dat maakt mij een heel blije trainer vanavond."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen