Cocu: "Jammer dat fans zich negatief uitlaten"

8 november 2015, 15:20   Bijgewerkt: 8 november 2015, 16:37

PSV boekte zondag een prima overwinning op FC Utrecht (3-1), maar zonder wanklank gebeurde dat niet. Supporters van de thuisploeg reageerden bijzonder kritisch op acties van Adam Maher en Luciano Narsingh en juichen het toe dat beide spelers in de tweede helft, bij een stand van 1-1, naar de kant gehaald werden.

Coach Phillip Cocu is daar niet blij mee: "Dinsdag liet het publiek zien dat wij, wanneer ze ons steunen tot grote dingen in staat zijn. Het is jammer dat een aantal van onze fans zich vandaag negatief uitlaten tegenover twee spelers van PSV. Daar ben ik teleurgesteld over. Iedereen van ons team heeft de intentie om PSV op een goede manier te helpen", aldus de oud-middenvelder op de officiële website van de ploeg uit Eindhoven.

Los hiervan was Cocu tevreden. "We begonnen uitstekend aan het duel, mede omdat we daar deze week op gehamerd hebben. Helaas viel er daardoor wat spanning van de ploeg. Dat gebeurt helaas weleens na een vroege voorsprong. Het was jammer dat we na rust niet direct wederom toe konden slaan. Daardoor bleef het een wedstrijd. Na de 1-1 hadden we ook echt een mindere fase, maar na het inbrengen van twee frisse jongens kregen we weer grip en liepen we door goede goals uit naar een goede zege. Een terechte ook."

Maher en Narsingh werden na 54 minuten vervangen door Jorrit Hendrix en Gastón Pereiro.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen