GAE raakt koppositie kwijt: "Het was echt superslecht"

21 november 2015, 11:39

Go Ahead Eagles ging de interlandperiode in als koploper van de Jupiler League, maar de ploeg uit Deventer werd vrijdagavond door FC Oss met benen weer op de grond gezet. Go Ahead ging maar liefst met 3-0 onderuit in het Frans Heesenstadion en is daardoor de koppositie kwijtgeraakt. Coach Dennis Demmers is teleurgesteld in zijn ploeg.

"We begonnen nog goed en voetbalden verzorgd tot aan de zestien, maar na de 1-0 zie je het als een kaartenhuis in elkaar vallen", liet de coach na afloop van de wedstrijd weten bij RTV Oost. Hij was niet te spreken over de houding van zijn spelers op het veld. "We wilden winnaarsmentaliteit, maar die heb ik helemaal niet gezien. Na rust zijn we gelijk één op één gaan spelen, maar staan we niet goed waardoor het gelijk 2-0 wordt."

Go Ahead beleefde in de ogen van Demmers een kansloze avond. "Je ziet dat het allemaal net niet is en we hebben het gewoon niet afgedwongen, dat is niet goed en superslecht. Ik heb bijvoorbeeld ook weer hakjes gezien in het veld en daar word ik echt moe van."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen