Bayern München zegeviert ook bij Schalke 04

21 november 2015, 20:51

Bayern München heeft voor de twaalfde keer in dertien wedstrijden een driepunter gescoord in de Bundesliga. De fiere koploper in de Duitse competitie zegevierde zaterdag met 1-3 in de lastige uitwedstrijd bij Schalke 04.

Bij rust was de score nog in evenwicht in de Veltins Arena in Gelsenkirchen. David Alaba bracht Bayern München in de negende minuut aan de leiding, op aangeven van Leroy Sané herstelde Max Meyer acht minuten later het evenwicht. In het laatste kwart van de wedstrijd nam Bayern alsnog afstand van Schalke. Na voorbereidend werk van Arjen Robben, die in de basis stond bij de bezoekers en 88 minuten meedeed, tekende Javi Martínez in de 69ste minuut voor de 1-2. Thomas Müller was in de tweede minuut van de extra tijd verantwoordelijk voor de 1-3 eindstand.

Met 37 punten uit dertien wedstrijden gaat Bayern München onbedreigd aan kop in Duitsland. De voorsprong op nummer twee Borussia Dortmund bedraagt acht punten. Schalke 04, waar bassispeler Klaas-Jan Huntelaar in de zeventigste minuut werd gewisseld, bezet met twintig punten samen met Hertha BSC en Bayer Leverkusen de vijfde plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen