Remise in Italiaans penaltyfestijn en waterballet

21 november 2015, 21:05

In een duel met maar liefst drie strafschoppen, op een doorweekt veld van het Stadio Renato Dall'Ara, heeft AS Roma verzuimd de koppositie te grijpen in de Serie A. De ploeg van coach Rudi Garcia bleef zaterdag op bezoek bij promovendus Bologna steken op een 2-2 gelijkspel.

Adam Masina was er met een doelpunt in de veertiende minuut verantwoordelijk voor dat Bologna ging rusten met een 1-0 voorsprong. In de tweede helft boog AS Roma de achterstand om in een 1-2 voorsprong, door rake penalty's van Miralem Pjanic en Edin Dzeko. De eerstgenoemde Bosniër schoot in de 52ste minuut raak vanaf elf meter, de laatstgenoemde deed dat twintig minuten later. In de slotfase kreeg ook Bologna een strafschop toegekend en deze werd binnen geschoten door Mattia Destro, afgelopen zomer door AS Roma nog verkocht aan de tegenstander uit de regio Emilia-Romagna.

AS Roma heeft nu 27 punten en nestelt zich daarmee naast Fiorentina en Internazionale aan kop van de Serie A, maar die twee clubs hebben nog een wedstrijd tegoed. Fiorentina speelt zondag voor eigen publiek het Toscaanse onderonsje met Empoli. Inter heeft eveneens een thuiswedstrijd, tegen promovendus Frosinone.

[photo,93830,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen