Sunderland op gelukkige wijze naar tweede seizoenszege

Jw
23 november 2015, 23:07

Sunderland heeft ver in de maand november de tweede driepunter van het seizoen binnengehengeld. De laagvlieger uit de Premier League won maandagavond nipt van middenmotor Crystal Palace (0-1). Jermain Defoe besliste pas tien minuten voor tijd de wedstrijd.

Dick Advocaat stapte in oktober op bij Sunderland. Op dat moment waren The Black Cats nog altijd zonder overwinning in de Engelse competitie. Onder leiding van Sam Allardyce werd er een maand geleden tegen rivaal Newcastle United voor het eerst gewonnen, maar vervolgens ging Sunderland op de oude weg verder. Deze zege kwam dan ook op een goed moment voor Allardyce.

Bij Sunderland stond Patrick van Aanholt in de basis en vertolkte Jeremain Lens een rol als invaller. Het was echter Defoe die het verschil maakte. In de tachtigste minuut profiteerde de Engelse spits van een misverstand tussen doelman Wayne Hennessey en Scott Dann, waardoor Defoe de bal zomaar in een open doel kon tikken (0-1). Sunderland staat nu op negen punten, maar is nog zeker niet verlost van de degradatiezone in de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen