Streppel geniet van huurling: "Andersen was geweldig"

Ger
29 november 2015, 09:27

Willem II boekte zaterdagavond een belangrijke overwinning in de onderste regionen van de Eredivisie. In Enschede werd concurrent FC Twente met 1-3 verslagen. Jurgen Streppel heeft vooral genoten van Ajax-huurling Lucas Andersen, die de volledige doelpuntenproductie van de Tilburgers voor zijn rekening nam.

"In het begin hadden we moeite, daarna konden we aan de bal redelijk makkelijk voetballen. Ik licht er normaal gesproken geen spelers uit, maar Lucas Andersen was geweldig, voor rust misschien zelfs wel sensationeel goed", aldus Streppel op de website van FC Twente. "Met een geweldig doelpunt vlak voor rust bracht hij de stand op 1-3 in een fase waarin FC Twente dat echt niet gebruiken kon."

"De tweede helft is FC Twente niet echt tot uitgespeelde kansen gekomen. Wij hadden de wedstrijd misschien in het slot moeten gooien, maar ook bij ons was er sprake van veel druk en spanning", stelt Streppel vast. "Ik ben erg blij met deze drie punten, maar hoop ook dat het hier weer op de rit komt, want het blijft een genot om hier te mogen spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen