Nuno stapt op als trainer van Valencia

Jw
29 november 2015, 23:20

Valencia moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. De Portugees Nuno Espírito Santo kondigde direct na de nederlaag tegen Sevilla (1-0) aan op te stappen bij de Spaanse subtopper. Opvallend genoeg had hij zijn besluit al voor de wedstrijd van vanavond genomen.

Nuno belde zondagochtend met clubeigenaar Peter Lim om zijn ontslag in te dienen. De miljardair uit Singapore probeerde de 41-jarige oud-doelman nog te overtuigen van een langer verblijf, maar dat had geen effect. Direct na de nederlaag maakte hij op de persconferentie zijn beslissing wereldkundig. 

Nuno werd in 2014 aangesteld als hoofdtrainer bij Valencia. Hij leidde Los Che naar een keurige vierde plaats in de Primera Division en bracht de club Champions League-voetbal. Dit seizoen wil het echter niet vlotten met een huidige negende positie en uitschakeling in het miljoenenbal op de loer. Toch waren de resultaten ook niet zo slecht dat een vertrek al onomkeerbaar was. 

Valencia oogde op bezoek bij Sevilla wel uiterst machteloos. De formatie van Nuno kreeg geen enkel schot op doel en incasseerde twee rode kaarten. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen