AZ overweegt Lam terug te halen naar Alkmaar

14 januari 2016, 17:58

Thomas Lam keert mogelijk terug bij zijn oud-werkgever AZ. Volgens FOX Sports is de verdediger van PEC Zwolle in het AFAS Stadion in beeld om de vacature in te vullen die is ontstaan na het vertrek van Jeffrey Gouweleeuw naar FC Augsburg.

"Hij staat bij ons op de lijst", bevestigt Max Huiberts, directeur voetbalzaken van AZ, in gesprek met eerdergenoemd medium. Lam heeft een aflopend contract bij PEC Zwolle, al is dat volgens Huiberts niet de belangrijkste reden dat hij een optie is voor de Alkmaarse club.  "Dat is meer omdat hij goed genoeg is om voor AZ te spelen. Thomas heeft zich bewezen bij Zwolle. Zulke jongens volgen we altijd."

Lam (22) doorliep de jeugdopleiding van AZ en speelde er negen wedstrijden in het eerste elftal. Medio 2014 verkaste de Fin naar PEC Zwolle. In het IJsseldelta Stadion wil men graag verder met Lam. De Zwollenaren proberen sinds eind vorig jaar de verbintenis met hem op te waarderen. "Met minimaal twee jaar en hopelijk een optie", aldus technisch directeur Gerard Nijkamp. "Maar we moeten nog overeenstemming bereiken en zijn nog steeds met elkaar in gesprek. Over het proces en de details laat ik me niet uit. Maar ik ga altijd uit van het positieve."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen